Geen barbecue compleet zonder schort

Ga je binnenkort barbecueën? Dan heb je absoluut een BBQ schort nodig. Een schort beschermt je tegen de vlammen die van de barbeque afkomen Het zijn niet alleen maar de vlammen waarvan ze je beschermen, maar ook de vetspetters die je natuurlijk niet op je kleren wilt hebben. Een schort moet comfortabel zitten, maar het moet er ook een beetje stoer uitzien. Je bent immers aan het barbecueën dus daar hoort een stoer leren schort bij.

Xapron heeft een breed assortiment van schorten die jou BBQ look helemaal compleet maken. Ga je voor vintage of ga je voor stoer en professioneel? Hoe dan ook je zal zeker indruk maken bij je vrienden en familie als ze je zien met het stoere schort. Je kan maar liefst kiezen uit zes verschillende soorten leersoorten en 14 kleuren. De kans dat jij het ideale schort vind is zeker aanwezig.

Hou je van ruig, sjiek of stoer? Er is zeker wel iets in de collectie voor jou te vinden. De schorten zijn voorzien van stevige verstelbare banden en natuurlijk het belangrijkste van alles. Veel zaken. Je hebt altijd ruimte om kruiden of de rest van je gereedschap te stoppen. Zo heb je altijd alles bij je en hoef je minder te lopen. Wie wilt dat nou niet? Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk de collectie nu op de webshop en bestel je BBQ schort vandaag nog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *