8x makkelijke recept ideeën voor het avondeten

De challenge zit erop. Maandag publiceerde ik mijn laatste blog over het onderwerp, met daarin de resultaten van vier weken lang super gezond eten en daarbij minimaal (!) drie keer per week sporten. Tijd om een aantal van mijn favoriete maaltijden onder elkaar te zetten. Plus twee van mijn favoriete makkelijke maaltijden: de caprese plaattaart en een super simpele pasta. Heb jij ook een drukke week voor de boeg, dan zorgt deze blogpost zeker voor een portie inspiratie. Een paar van mijn favoriete makkelijke recept ideeën voor het avondeten vind je hier. Gezonde en makkelijke recepten voor elke dag van de week.

caprese plaattaartCaprese plaattaart
Het is ondertussen een klassieker geworden. Zo’n recept die je gauw even maakt wanneer je zin hebt in iets lekkers, maar niet precies weet wat je wil eten. Maak er een frisse groene salade bij en binnen een half uurtje staat deze lekkere maaltijd op jouw te wachten.

Kip-courgette burgerKip-courgette burger.
Zin in gezonde maaltijd? Maak dan deze kip burgers met courgette. Eet ze als een echte hamburger, in een broodje, of zoals ik ze graag maak met deze perfect gebakken zoete aardappeltjes, een frisse yoghurt dip met za’atar en een grote portie gegrilde groenten.